Handlevognen lastes inn  

UOVision Glory 4G LTE Cloud APP - Vilt- og overvåkningskamera

UTGÅTT

 3 stk på lager
 Gratis frakt over 995,-
kr 3 599

For automatisk levering av dette produktet, velg intervallet under og trykk "KJØP". Du vil motta varen umiddelbart og deretter samme dato hver periode til du bestemmer deg for å avslutte abonnementet. Les mer om abonnementer.

Ingen abonnement
Hver måned
Hver annen måned
Hvert kvartal
Produktet kan ikke kombineres med rabattkoden i kassen.

Når du vil ha det beste innen overvåkning av vilt- og eiendom!

UOVision Glory har en ekte 4G/LTE-modul med en 20MP bildesensor som leverer flotte bilder og HD-video direkte til din mobiltelefon. Takket være den moderne GSM modulen (mobilenheten) sender kameraet bilder og video raskt over 4G nettet (går også over 2G og 3G så lenge det nettet er åpent i Norge).

Kameraet sender forminskede bilder for å spare på både datatrafikk på SIM kortet og for å redusere strømforbruket. Det forminskede bildet er fortsatt i god oppløsning, tydelig og skarpt. Ønsker man høyere oppløsning kan man be om dette fra kameraet, også HD-video.

Kan stilles inn med ukes-timer med 4 ulike tider for hver dag, usynlig IR-blits, fjernstyring av alle innstillinger via app er bare noen eksempler på alle smarte funksjoner. Perfekt for overvåkning av vilt, arbeidsplassen, maskiner, utstyr, båtplass og fritidshus m.m. (husk lovgivning om overvåkning og skilting).

 

Administreres i sin helhet via APP og/eller nettportal.

Greit å vite om dette kameraet er at SDHC-kortet må være klasse 10. Setter du en forsinkelse på fjernkontrollen må du vente  ut tid for å kunne gi kameraet andre kommandoer.


Cloud

Skytjeneste-basert viltkamera som håndteres helt via app og/eller webportal. Appen tar raskt imot foto og videoklipp fra ditt kamera og gir meget bra overblikk over kameraets innstillinger og strukturer bildene på en bra og enkel måte uansett hvor mange kameraer du benytter.

Du har full tilgang til alle bilder og videoer som kameraet har tatt og kan endre alle innstillinger fra appen eller webplattformen uansett hvor i verden du befinner deg.

Installasjonen er også enkel. Kameraet kobler seg opp automatisk med teleoperatørens telenett og gjennom å lese av viltkameraets serienummer med ditt mobilkamera, kobler kameraet seg raskt opp med appen.

 

Skybaserte kameraers fordeler mot tradisjonelle vidkamera er:

 • Meget enkelt å installere / komme i gang
 • Alle bilder og videoklipp er samlet i en kostnadsfri app og webportal (som har et ryddig og oversiktlig oppsett over dine bilder og video)
 • Ubegrenset med kameraer kan legges til på hver konto
 • Opp til 12 gjeste-kontoer kan opprettes og 12 kameraer kan deles. Noe som er perfekt for jaktlag, foreninger og bedrifter m.m.
 • Sender lav og høyoppløste bilder og video til skytjenesten

 

Bilde og videokvalitet:

UOVision Glory 4G LTE Cloud leverer veldig høy bildekvalitet uansett om det er dag eller natt. Kameraet kan stilles inn til følgende oppløsninger: 20MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8MP , 3MP.

Kameraet kan stilles inn til å ta 1-10 bilder i rekkefølge ved deteksjon av bevegelse. Videokvaliteten er justerbar i tre oppløsninger, Full HD 1080P eller 720P, samt WVGA.

På natten når det er mørkt tar kameraet svart/hvit bilder, dette fordi kameraet ikke skal skremme dyrene eller avsløre seg for evt. mennesker som forsøker å gjøre innbrudd. Kameraet er utstyrt med nyutviklet IR-blits. High Power LED (Black IR) som gir meget jevnere lys en tidligere med en rekkevidde på ca. 18 meter. Stillbar i 2 ulike styrker (50% eller 100%).

 

Sendefunksjoner

Kameraet sender bilder og video over LTE som er 4G, men også over 3G og 2G (der det kan brukes enn så lenge).

Glory har blant de aller beste bildekvalitetene på både bilder og video som sendes til mobilen. Kameraet kan også sende høyoppløste videoklipp til e-post i 1080P HD oppløsning (10 sekunder lengde) med meget bra lydopptak. Vil man ha lengere videosekvenser går det bra med opp til 20 sekunder, men da i lavere oppløsning som fortsatt kan åpnes på de fleste smarttelefoner og nettbrett (.MP4 format).

Bildet eller videoen sendes direkte etter at kameraet har tatt dette. Kameraet sender et forminsket bilde til mobilen, for å holde driftskostnadene og strømforbruket nede. Dette bildet er allikevel i god og skarp oppløsning. Man kan da raskt be om å få tilsendt det høyoppløste original-bildet eller videoen direkte fra kameraet om det er behov for det.

En annen smart funksjon på Glory er at om kameraet er innstilt på å ta 5 bilder i en serie, så kan du velge hvilke av disse som skal sendes til deg. Av egen erfaring, uansett hvilket viltkamera man bruker så hender det noen ganger at man får bildet av snuten på viltet ettersom de ofte er veldig forsiktige når de går ut på en åteplass. Har man stilt inn kameraet til 5 bilder i serie og stilt inn at det siste bildet skal sendes får man som regel med hele dyret siden de har kommet lenger inn i kameraets fotovinkel/område.

Man kan også stille inn så det sendes et maks antall bilder pr døgn, alt fra 1 bilde til ubegrenset antall.

Sammen med bildene får du også informasjon om dato og tid for når bildene er tatt. I tillegg får du temperatur, batteristyrke, månefase, signalstyrke, minnekortets status, info om bildet er tatt fordi PIR (bevegelsessensoren) er utløst, om det er Time Lapse eller «bestilt» via app eller SMS.

Glory har en topp moderne GSM-modul (mobilenhet) og sender bildene veldig raskt, selv om dekningsforholdene er av det svakere slaget. Viltkameraet veksler mellom 2G, 3G eller 4G etter hvilket nettverk som er best.

 

Time Lapse, timer og bevegelsesensor (PIR)

Dette er funksjoner som optimerer overvåkningen. UOVision er unike i å kombinere disse tre funksjonene samtidig.

 

Time Lapse: er en funksjon som fotograferer på en viss innstilt tidsintervall, om du f.eks. stiller inn kameraets Time Laps funksjon på 8 timer, så vil kameraet ta bilder hver åttende time, uansett om det er bevegelse eller ikke, foran kameraet. En meget smart funksjon om man f.eks.holde fast oppsyn med alt fra temperaturen på hytta eller sjekke kameraets status eller overvåke en felle. Bruksmulighetene er utallige.

Funksjonen kan selvsagt kombineres med PIR (bevegelsessensoren) og Timeren.

 

Timeren: gjør at du kan bestemme hvilke dager og tider bevegelsessensoren (PIR) skal være aktiv.

UOVision er alene på markedet om å ha uketimer som du kan stille inn i to ulike tider, hver eneste ukedag (mandag-fredag), en meget bra funksjon om man skal legge en time lapse av en byggeprosess eller en arbeidsplass. Kan også kombineres med Time Lapse-funksjonen.

 

Bevegelsessensor og reaksjonstid: OUVison Glory har en nyutviklet sensor med bredt område for deteksjon, som er tilpasset viltkameraets fotovinkel. Kameraets bevegelsessensor har lang rekkevidde og høy følsomhet. Den kan stilles inn i tre ulike nivåer: Lav, Auto og Høy. Glory reagerer meget raskt i høy innstilling med kun 0,6 sekunder (på andre modeller her 1,2 sekunder og 0,9 sekunder). Funksjonen kan kombineres med Timer og Time Lapse.

 

Fjernstyring

Med appen eller webportalen så kan du enkelt styre og endre alle innstillinger på kameraet. Med fjernstyringsfunksjonen påslått forbruker kameraet betydelig mer strøm ettersom den er online på telenettet. Funksjonen kan stilles in til å være aktiv i intervaller som hver halvtime til 24 timer i døgnet. Vi anbefaler å bruke ekstern strømkilde om du bruker funksjonen ofte.

 

Et lite utvalg av mulig endringer:

 • Be om at kameraet skal ta et bilde eller en video og sende dette til deg
 • Slå På/Av kameraets sendefunksjoner
 • Bytte mellom foto og videoinnstilling
 • Blitsens styrke
 • Bildeoppløsning
   

LinckEazi

LinckEazi er en kostnadsfri tjeneste. Du laster ned via Google Play (Android) og App Store (iOS). Om du vil benytte deg av webportalen så finner du denne på https://www.linckeazi.com
 

Meny

UOVision har lettforståelige menyer med blant annet bildeikoner.

 

Display

Innebygget 2" LCD fargedisplay og belyste knapper gjør det enkelt å navigere menyene og se bilder i displayet. Ettersom displayet sitter på kameraets framside er det enkelt å se bilder selv om kameraet sitter fast på et tre eller en stolpe. Plasseringen til Displayet gjør også at det er enklere å være sikker på kameraets retning når du stiller det inn.

 

SD-minnekort

SDHC-minnekort må benyttes for at dette viltkameraet skal fungere. Kameraet lagrer alle bilder og videoer på minnekortet. Om du vil slippe å holde på med bytte av minnekort kan du velge funksjonen «skriv over». Dette betyr at når minnekortet er fullt begynner det å skrive over de eldste filene på minnekortet. Funksjonen velges med Av/På i menyen. Kameraet støtter 2-32GB minnekort. 16GB eller 32GB er anbefalt for best mulig utnyttelse av antall og størrelse på bildene.

 

Strømforsyning

OUVision Glory benyttes med 12xAA batterier. Vi anbefaler å benytte Litium batterier da de ikke mister kapasitet ved minusgrader og har lengere livslengde enn vanlige standard batterier. Kameraet kan også drives med ekstern strømkilde via OUVision strømkabel eller en 220 volt nettadapter.

 

Montering

Viltkameraet kan enkelt monteres med den medfølgende stroppen på f.eks. et tre eller en stolpe. Veggfeste kan kjøpes som tilbehør om du har behov for å vinkle kameraet.

 

Tilbehør som er nødvendig for å benytte seg av dette kameraet og som IKKE følger med.

 • SDHC-minnekort
 • 12 AA batterier
 • SIM-kort (mobilabonnement) for å sende og motta (fungerer med minnekort uten sending om du ikke benytter deg av et SIM-kort)
 • Ekstern antenne dersom mottaksforholdene er dårlige der du har kameraet.

 

Medfølgende tilbehør

 • Manual
 • Festestropp for montering
 • 21cm antenne
 • 2 års garanti

 

Spesifikasjoner

 • Bildeoppløsning (valgbar): 20MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8MP, 3MP
 • Videooppløsning: Full HD 1080P, 720P og WVGA
 • Linse: F2,2
 • Bildevinkel: 58°
 • Videolengde: 5-60 sekunder
 • Bildeseier: 1-10 bilder i serie.
 • Støtter følgende nettverk: LTE 4G samt 3G og 2G.
 • Frekvenser og bånd: LTE FDD B1 / B3 / B5 / B7 / B8 / B20; TDD LTE B38 / B40 / B41; WCDMA B1 / B5 / B8; GSM: 900/1800
 • Sender bilder: Ja
 • Sender video: Ja
 • Lydopptak (video): Ja
 • Sender til: Kostnadsfri app og webportal (Mobilabonnement kan koste)
 • Sikker tilkobling: Ja, SSL, TLS, SSL/TLS
 • Fjernstyring: Ja via app og Webportal
 • GPS: Ja, viser kameraets posisjon på kart i appen og webportalen (presisjonen avhenger av telenett leverandøren)
 • IR-blits: 60stk usynlige IR-pærer (940nm båndbredde), Justerbar i to nivåer, 50% og 100%
 • Rekkevidde IR-blits: 18-20 meter
 • Display: 2" LCD Fargeskjerm
 • Minnekortplass: SD/SDHC fra 2GB opp til 32GB (16GB og 32Gb anbefales)
 • Bluetooth: Nei
 • PIR/bevegelses sensor: Multizone, 105 graders vinkel.
 • PIR/ bevegelses følsomhet: Justerbar, Lav, Auto og hly
 • Reaksjonstid: 0,6 sekunder
 • PIR intervall: valgbar, 0 sekunder til 60 minutter
 • Time Lapse (bilder over tid): 5-55 sek eller 1-55 min, eller 1 h - med 24 timers mellomrom.
 • Strømkilde: 12xAA samt uttak for ekstrem strøm.
 • Strømforbruk: Sender ca.800-1200 bilder med 12stk litiumbatterier (gjelder når SMS/APP-styrningsfunksjonen er innstilt på 24 timers forsinkelse)
 • Batterivarsel: Ja
 • Passordbeskyttet: Ja, 4-talls PIN kode
 • IP klasse: IP54
 • Stativgjenger: Ja, på under- og baksiden
 • Størrelse: 140mm x 95mm x 57mm
 • Vekt: 474 gram (uten batterier)
 • Utganger: USB, 6V DC
 • Driftstemperatur: -30 - +60°C
 • Kompatibel med Android, Apple og Windows
 • CE, FCC och RoHS godkjent: Ja
 • WiFi: Nei
 • Menyspråk: Svensk, finsk, dansk, NORSK, tysk, fransk, italiensk, ungarsk, tsjekkisk.

 

 

Produktvurderinger og anmeldelser er viktige verktøy for Widforss for å informere og inspirere våre kunder.

Vårt hovedfokus er å ha transparente og relevante anmeldelser om produktutvalget vårt.

Les mer i vår anmelderspolicy.

EAN:
6955962009544
Merker:
Kategori:
Produkten läggs i din varukorg.
Produktet er lagt i handlekurven.