Handlevognen lastes inn  
Forlenget åpent kjøp frem til 15. januar 2024

UOVision Compact  LTE/4G 20MP Cloud

UTGÅTT

 Ikke på lager.
 Gratis frakt over 995,-
kr 2 749
Overvåk  
Produktet kan ikke kombineres med rabattkoden i kassen.
Beskrivelse

UOVision Compact LTE/4G 20MP Cloud, er full ytelse pakket i et kompakt format

Den har et 20 MP kamera med høy oppløsning og FullHD-video med 4G. Kameraet administreres via UOVisions skytjeneste LinckEazi Cloud.

 

UOVision Compact LTE

Skykamera som sender bilde/video raskt til LinckEazi-appen på mobilen. Fjernstyring av alle innstillinger via app. Enkel installasjon, "Plug and Play". Kompakt format 12 x 10 cm.

4G/LTE-modul med en 20mp-sensor som leverer superfine bilder og HD-videoer direkte til mobilen. Takket være den moderne GSM-modulen (mobilenheten) overfører kameraet bilder og video raskt over 4G-nettverket (fungerer også på 2 og 3G). Kameraet sender et forminsket bilde, dette for å holde driftskostnadene nede (spare surfing/data på SIM-kortet), det forminskede bildet som sendes er fortsatt veldig tydelig og skarpt. Det er mulig å raskt be kameraet sende det høyoppløselige originalbildet eller videoklippet.

Uketimer med 4 forskjellige tider for hver dag, usynlig IR-blits, fjernstyring av alle innstillinger via appen. Administrert i sin helhet via LinckEazi-appen kan bildene også sendes til e-post om ønskelig. 2 års fabrikkgaranti

 

UOVisions skytjeneste LinckEazi Cloud

Kameraet tar bilde/video som vanlig og sender raskt og direkte til skytjenesten LinckEazi, appen i mobilen sender deg umiddelbart et varsel om at kameraet har tatt et nytt bilde/video og bildet kan deretter ses direkte i LinckEazi-appen. (Bildene kan også sendes til e-post om du ønsker det). Appen gir veldig god oversikt over kameraets innstillinger og strukturerer bildene på en god måte uavhengig av hvor mange kameraer du bruker.

Du har full tilgang til kameraets bilder og videoer og kan endre alle innstillinger fra appen eller nettet uavhengig av hvor du er i verden. Plug and Play. Installasjonen er også enkel, kameraet kobler seg automatisk til operatørens nettverk og ved å lese av kameraets serienummer med mobilkameraet kobler kameraet seg raskt til appen!

Gratis lagring av bilder og video på LinckEazi-skyen i opptil 10 dager. Det er bra nok, hvis du får et viktig bilde som du vil lagre, kan du laste det ned på mobiltelefonen. Og alle bildene som kameraet tar lagres på minnekortet i kameraet. Hvis du vil lagre bildene lenger, går det bra mot en kostnad: € 1,99 / måned for 6 måneders lagring og € 2,59 / måned for 1 års lagring. (blir enda billigere hvis du betaler årlig)

 

Cloud-kameraers fordeler fremfor "tradisjonelle modeller".

  • Veldig enkelt å installere / komme i gang med
  • Alle bilder og videoer samles i en gratis app og nettportal som gir god oversikt over bildene og kameraene dine
  • Ubegrenset med kameraer kan legges til hver konto
  • Opptil 12 gjestekontoer kan opprettes og 12 kameraer kan deles. Perfekt for jaktlag, foreninger, myndigheter og bedrifter mm
  • Sender lav- og høyoppløselige bilder og videoer til skytjenesten

 

Grunnleggende fakta om kamera

Kameraet tar et bilde når noe beveger seg foran kameraet og sender det direkte til mobiltelefonen. Kameraet kan drives av AA-batterier og bruker mobilnettet. Dette skaper enorm fleksibilitet og fungerer utmerket til overvåking av bolig, anleggsmaskiner, hytta, vilt mm.

 

Foto- og videokvalitet
 
UOVision Compact LTE Cloud leverer svært høy bildekvalitet uansett om det er dag eller natt. Kameraet kan stilles inn til følgende oppløsninger: 20MP, 16MP, 12MP, 10MP, 8MP, 3MP. Kameraet kan stilles inn til å ta 1-10 bilder etter hverandre ved deteksjon. Videokvaliteten er justerbar i tre ulike oppløsninger, Full HD 1080P eller 720P og WVGA. Om natten når det er mørkt tar kameraet svart/hvitt bilder, dette for at kameraet verken skal skremme dyr eller avsløres for et menneske.

 

Sendingsfunksjon

Kameraet overfører bilder og video over LTE = 4G, 3G, 2G-nettverk. Compact LTE har den desidert beste bildekvaliteten på både bilder og video som sendes direkte til mobilen. Kameraet kan også sende HD-videoklipp i 1080P HD-oppløsning (10 sekunder) med meget godt lydopptak. Ønsker du lengre videosekvenser fungerer det fint opp til 20 sekunder, men da i lavere oppløsning. Som kan åpnes i de fleste smarttelefoner og nettbrett (.MP4-format).

En av de bra egenskapene til Compact LTE er at hvis kameraet er satt til å for eksempel ta 5 bilder i en serie, kan du bestemme hvilke av disse 5 bildene kameraet skal sende til deg. Av egen erfaring, uansett kamera, hender det noen ganger at man får nesen inn i et bilde av for eksempel en rev eller en bjørn fordi de ofte er veldig forsiktige når de nærmer seg et åtested/tre. Har du stilt inn kameraet til å ta en bildeserie på 5 bilder på rad og stilt inn til å sende det 5. bildet, løser du vanligvis disse problemene fordi da har dyret rukket å kommet inn i kameraets fotovinkel/område.

Hvis du av en eller annen grunn vil, kan du begrense kameraet til kun å sende et visst antall bilder per dag, fra 1 bilde til ubegrenset. Sammen med bildet som kommer får du informasjon om dato og klokkeslett for når bildet ble tatt, temperatur, batteristyrke, månefase, signalstyrke, SD-kort (minnekort) status. Informasjon om bildet er tatt pga av PIR/bevegelsessensoren som utløses eller et Time Lapse/tidsgenerert bilde eller forespurt via APP/SMS.
Compact LTE har en topp moderne GSM-modul (mobilenhet) og overfører bildene veldig raskt selv om mottaket er på den dårligere siden, samtidig bytter kameraet automatisk mellom både 2G, 3G & 4G-nettverket for å finne den beste mottakelsen og dette øker sikkerheten for at bildet/ videoen sendes.

 

Time Lapse, Timer og Motion

Er funksjoner som optimerer overvåking, UOVision er unik på sin måte å kunne kombinere disse tre funksjonene samtidig. Time Lapse er en funksjon som fotograferer med et bestemt innstilt tidsintervall, for eksempel hvis du setter kameraets Time Lapse funksjon til 8 timer, vil kameraet ta bilde/video hver 8. time uavhengig av om det er noen bevegelse eller ikke foran av kameraet. En veldig smart funksjon hvis du for eksempel vil holde styr på et termometer i fritidsboligen, eller sjekke status på kamera, overvåke en live capture-felle, ja, bruksområdet er veldig bredt. Funksjonen kan selvsagt kombineres med PIR/bevegelsessensor og med Timer. Timer lar deg bestemme hvilke dager og tider kameraet skal være aktivt på bevegelsessensoren. UOVision er den eneste på markedet som har en såkalt uketimer som du kan stille inn 2 forskjellige tider hver ukedag fra mandag-fredag, en veldig god funksjon for overvåking på for eksempel en arbeidsplass. Kan kombineres med Time Lapse-funksjonen.

Motion Sensor & Reaction Time UOVision Compact LTE har en meget god nyutviklet sensor med et bredt sanseområde som er tilpasset kameraets fotovinkel. Kameraets bevegelsessensor har lang rekkevidde og høy følsomhet, den kan stilles inn i 3 forskjellige moduser: Lav, Auto og Høy. Compact LTE reagerer veldig raskt i høymodus, kun 0,4 sekunder (på andre modeller 1,2 sekunder, 0,9 sekunder og 0,6 sekunder). Funksjonen kan kombineres med Timer og Time Lapse.

 

Fjernstyring

Med APP eller nettportalen kan du enkelt kontrollere/endre ALLE kameraets innstillinger

Med fjernstyringsfunksjonen slått på, bruker kameraet betydelig mer strøm fordi det er online til nettverket. Funksjonen kan stilles inn til å være aktiv fra hver halvtime opp til 24 timer i døgnet. Vi anbefaler å bruke ekstern strøm hvis du bruker funksjonen ofte.

 

Et utvalg funksjoner som kan endres

Be kameraet om å ta et bilde eller en video og sende det til deg
Slå på/av kameraets sendingsfunksjon.
Bytte mellom foto- og videomodus
Blitz styrke
Bildeoppløsning
LinckEazi er en gratis tjeneste. Du laster ned appen via Google Play (android) eller App store (iOS). Ønsker du å bruke nettportalen finner du den her: https://www.linckeazi.com

 

Display

Mangler, installeres via appen LinckEazi 
SD-minnekort: MicroSDHC må du ha for at kameraet skal fungere, kameraet lagrer alle bilder og videoer på minnekortet. Hvis du vil slippe å holde styr på og tømme minnekortet, er det en  "skriv over"-funksjon, dette betyr at når minnekortet er fullt skriver kameraet
automatisk over den eldste filen (funksjonen kan velges: på/av). Kameraet støtter MicroSDHC-minnekort i størrelsene 4-32GB, 16GB eller mer foretrekkes.

 

Strømforsyning

UOVision Compact LTE rommer 8 AA-batterier, vi anbefaler å bruke litiumbatterier fordi de ikke mister kapasitet ved minusgrader og har lengre levetid. Kameraet kan også drives med 6 volt ekstern strøm sammen med UOVisions strømkabel eller en 220 volt nettadapter.

 

Montering

Kameraet kan enkelt monteres med den medfølgende stroppen på f.eks et tre eller en stolpe. Et veggfeste kan kjøpes som tilbehør, med veggfeste kan du lettere vinkle kameraet.

 

Tilbehør som trengs

  • SDHC-kort (minnekort) og batterier for å starte kameraet.
  • SIM-kort (telefonkort) for at kameraet skal sende.
  • Ekstern antenne der mottaket er dårlig.

 

Medfølgende tilbehør

  • Manual, stropp for montering, 17 cm sammenleggbar antenne
  • 2 års fabrikkgaranti

 

Spesifikasjoner:

Veldig enkelt, Plug and Play

Bildeoppløsning, velg mellom: 20MP, 16MP, 12MP, 8MP, 3MP

Videooppløsning: Full HD 1080P eller 720P & WVGA

Optikk (lysstyrke): F1,85

Fotovinkel: Bildevinkel = 64°

FOV (synsfelt på 10m): 7,72 meter

PIR/Bevegelsessensor: Multizone

PIR/Bevegelsessensor følsomhet: Justerbar: Lav, Auto, Høy

Reaksjonstid (PIR): 0,4 sekunder

PIR-intervall: Valgbart, 0 sekunder til 60 minutter

Videolengde: 5-60 sekunder

Bildeserie: 1-10 bilder

Nettverk: LTE/4G samt 3G og 2G.

Sender bilde: Ja

Sender video: Ja

Lydopptak (video): Ja

Sikker tilkobling: Ja, SSL, TLS, SSL/TLS

Fjernstyring: Ja, via LinckEazi app og nettportal (GRATIS)

GPS: Ja, viser kameraposisjon på kart i app og nettportal.

IR-blits: 40 stk usynlige IR-lamper (940nm bølgelengde), justerbar i to posisjoner: 50% og 100%

IR-blits rekkevidde: 15 meter

Display: Nei, alle innstillinger gjøres via app.

SIM-kort: Nano-SIM (følger ikke med)

Minnekort plass: MicroSDHC fra 8GB til 32GB (følger ikke med)

Time Lapse (tidsgenererte bilder): 3 min – 24 timer

Strømkilde: 8xAA og uttak til ekstern strøm.

Batterivarsel: Ja via app

Værbestandig: Ja, IP66

Stativ gjenger: Ja, under og på baksiden

Størrelse: 12 x 10 x 7 cm

Vekt: 287 gram (uten batterier)

Utganger: USB, 6V DC

Arbeidstemperatur: -20 - +50°C

Kompatibel med Android, Apple og Windows

CE, FCC og RoHS godkjent: Ja

Språk: svensk, norsk, engelsk og tysk

Produktvurderinger og anmeldelser er viktige verktøy for Widforss for å informere og inspirere våre kunder.

Vårt hovedfokus er å ha transparente og relevante anmeldelser om produktutvalget vårt.

Les mer i vår anmelderspolicy.

EAN:
6955962000008
Merker:
Kategori:
Produkten läggs i din varukorg.
Produktet er lagt i handlekurven.