Trek'N Eat Whole grain bread mix
UTGÅTT
Godt og nyttig fullkornsbrød
Nyt nybakt fullkornsbrød som du enkelt lager selv. Tøm innholdet i en passende bolle, hell på 330 ml lunkent vann og kna blandingen vel. La deigen stå i minst 20 minutter og form den så til et stort eller flere mindre brød. Steketemperatur er 220 grader. Steketid: for et stort brød 40 - 50 minutter, for mindre brød 15 - 25 minutter. Deigen kan stekes i en ildfast form på passende avstand til åpen ild. I dette tilfellet må formen smøres lett.
Ingredienser: Fullkornshvetemel 80 %, malt havre 7 %, fullkornsrugmel 4 %, tørket surdeig (rugmel, naturlig fermentert) jodisert matsalt, tørrgjær, kornmaltekstrakt (korn, rug), surhetsregulerende midler: natriumacetat, syrningsmiddel: eplesyre, druesukker, melbehandlingsmiddel: kalsiumfosfater og askorbinsyre.
Allergener: Gluten
Næringsinnhold (per 100 g tørrprodukt):
1433 kj / 342 kcal
Fett: 1,9 g varav mettet fett: 0,3 g
Karbohydrater: 64,0 g hvorav sukkerarter: 2,1 g
Fiber: 6,5 g
Protein: 13,0 g
Salt: 1,9 g
Spesifikasjoner:
Vekt: 500 g
Produktvurderinger og anmeldelser er viktige verktøy for Widforss for å informere og inspirere våre kunder.
Vårt hovedfokus er å ha transparente og relevante anmeldelser om produktutvalget vårt.
Les mer i vår anmelderspolicy.
- EAN:
- 4015753101405
- Merker:
- Trek 'n Eat
- Kategori:
- Friluftsutstyr og mat > Turmat, protein- og energibarer og energidrikke
Friluftsutstyr og mat > Turmat, protein- og energibarer og energidrikke > Turmat
OUTLET > Friluftsutstyr > Matlaging og tilbehør
