Alltid gratis frakt over 995 kr
Rentefri delbetaling via Klarna
Trenger du hjelp?Kontakt kundservice

Ny side - samme Widforss Les mer

Deal 15%
Sea to Summit

Kitchen Sink Standard 10L

review.ratingOutOfFive

276,25 kr

325 kr

Du sparer 48,75 kr

Velg størrelse

På lager – få igjen

Aktiver rabatten din
Handle minst 2 varer for 699 kr eller mer. Gjelder t.o.m. 23/7 kl. 23:59.

Generelle vilkår gjelder.

325 kr

Produktinformasjon

Allsidig, vanntett og sammenleggbar oppvaskbalje for friluftslivet som veier kun 134 gram men rommer hele 10 liter.

• Vanntett nylon med tapede sømmer – holder vannet der det skal være.
• Innsydd ring av rustfritt stål holder formen oppe mens den bredere basen gir stabilitet selv når baljen er full.
• Allsidig bruk for oppvask, vannhenting, klesvask eller personlig hygiene på friluftsturen.
• Veier kun 134 gram men rommer hele 10 liter – minimalt pakkevolum når den foldes sammen.
• Leveres med pakkepose med dreneringsfunksjon for enkel oppbevaring selv når baljen er fuktig.

Kitchen Sink er oppvaskbaljen som revolusjonerer ditt friluftskjøkken. Det vanntette nylonmaterialet med tapede sømmer sikrer at ikke noe vann lekker ut, mens den smarte konstruksjonen med en bredere base gjør at baljen står stabilt selv når den er fylt. Takket være den innsydde ringen av rustfritt stål i overkanten beholder baljen sin form også under bruk.

Materialet tåler uten problemer rengjøringsmidler og varmt vann opp til 60 grader, noe som gjør den perfekt for friluftslivet hvor hygiene er viktig. De brede håndtakene gjør den enkel å bære selv når den er fylt med vann. Når du er ferdig folder du enkelt den sammen og oppbevarer den i den medfølgende pakkeposen som har dreneringsfunksjon.

Materiale: 70D PU-belagt nylon, rustfritt stål
Volum: 10 L
Vekt: 134 gram

Produktspesifikasjoner

Kjønn

Unisex

Nettovekt

134 g

Volum

10 L

Funksjoner

Vattentät, Ihopfällbar

Produktanmeldelser

1
0%0%
2
0%0%
3
0%0%
4
0%0%
5
100%100%

5

review.ratingOutOfFive

Basert på

1

Anmeldelser

1 Anmeldelser

Sorterer etter: