Gratis leveringsalternativ over 995 kr
Forlenget åpent kjøp t.o.m. 15.01.2026
Delbetal med Klarna
Trenger du hjelp?Kontakt kundservice

Produktinformasjon

**Boken lærer deg å tørke ulike typer råvarer og gir deg oppskrifter på mellommåltider som er gode å ha med på tur.**

• Lærer deg å tørke ulike typer råvarer med utprøvde teknikker for beste resultat.
• Inneholder oppskrifter på energibarer, buljonger og hjemmelaget jerky.
• Helt kapittel viet ulike typer mattørkere og deres bruk.
• Revidert og utvidet utgave av en av de mest populære bøkene på området.
• Skrevet av Eric Tornblad med over femten års erfaring med tørket mat.

Dette er en metodisk guide som går grundig gjennom beprøvde teknikker for å oppnå best resultat ved tørking av ulike råvarer. Bruk kunnskapen til å bevare kjøkkenhagens avlinger, lage din egen friluftsmat eller utforske nye spennende smaker i matlagingen.

Boken dekker alt fra enkle ingredienser som frukt, grønnsaker og sopp, til mer avanserte matvarer som fisk, egg, kjøtt og kylling. Et helt kapittel er dedikert til ulike typer mattørkere, noe som gjør denne boken til en komplett ressurs for alle som vil mestre kunsten å tørke mat.

Forfatter Eric Tornblad oppsummerer resultatene av mer enn femten års erfaring og hundrevis av timer med eksperimentering med tørket mat, noe som gjør denne boken til en pålitelig kilde til kunnskap og praktiske tips.

Artikkelnummer: 9789189079632
Forfatter: Eric Tornblad
Språk: Svensk

Produktspesifikasjoner

Kjønn

Unisex

Produktnummer

calazo1983142266194

Calazo

Tørke Mat 2:a opplag

review.ratingOutOfFive
329 kr

Velg størrelse

Rabattkode gjelder ikke på dette produktet

Produktinformasjon

**Boken lærer deg å tørke ulike typer råvarer og gir deg oppskrifter på mellommåltider som er gode å ha med på tur.**

• Lærer deg å tørke ulike typer råvarer med utprøvde teknikker for beste resultat.
• Inneholder oppskrifter på energibarer, buljonger og hjemmelaget jerky.
• Helt kapittel viet ulike typer mattørkere og deres bruk.
• Revidert og utvidet utgave av en av de mest populære bøkene på området.
• Skrevet av Eric Tornblad med over femten års erfaring med tørket mat.

Dette er en metodisk guide som går grundig gjennom beprøvde teknikker for å oppnå best resultat ved tørking av ulike råvarer. Bruk kunnskapen til å bevare kjøkkenhagens avlinger, lage din egen friluftsmat eller utforske nye spennende smaker i matlagingen.

Boken dekker alt fra enkle ingredienser som frukt, grønnsaker og sopp, til mer avanserte matvarer som fisk, egg, kjøtt og kylling. Et helt kapittel er dedikert til ulike typer mattørkere, noe som gjør denne boken til en komplett ressurs for alle som vil mestre kunsten å tørke mat.

Forfatter Eric Tornblad oppsummerer resultatene av mer enn femten års erfaring og hundrevis av timer med eksperimentering med tørket mat, noe som gjør denne boken til en pålitelig kilde til kunnskap og praktiske tips.

Artikkelnummer: 9789189079632
Forfatter: Eric Tornblad
Språk: Svensk

Produktspesifikasjoner

Kjønn

Unisex

Produktnummer

calazo1983142266194