Gå ikke glipp av nyheter, kampanjer og rabattkoder | Meld deg på vårt nyhetsbrev i dag! Klikk HER!

Varemerker

Alle varemerker

Produktet er lagt i handlekurven.
Produktet er lagt i handlekurven.

UTGÅTT

Calazo Eldmat

 Mer enn 10 stk på lager
 Sendes fra oss innen 24 timer
 Gratis frakt over 695,-
kr 299
Kjøp

Kjøp og abonner

For automatisk levering av dette produktet, velg intervallet under og trykk "KJØP". Du vil motta varen umiddelbart og deretter samme dato hver periode til du bestemmer deg for å avslutte abonnementet. Les mer om abonnementer.

Ingen abonnement
Hver måned
Hver annen måned
Hvert kvartal
  • Beskrivelse

Lær hvordan du lager mat over åpen ild

Denne boken er omtrent like enkel som fantastisk. Det finnes få fenomener som skaper en slik tilfredsstillelse blant våre folk som åpen ild, mat og natur. Det handler om å være i øyeblikket, la ting ta seg tid og omgås hverandre. Boken går gjennom de vanligste typene ild for matlaging, som pagodebål, stjernebål, jegerbål og pyramidebål. Du lærer hvordan du bruker stekehelle, grillrister og støpejernskanne. I tillegg til standardteknikkene beskrives mer spesielle metoder som forberedelse på flate steiner eller planker, i røykeområder, direkte i glød eller i en grop med varme steiner.

I den siste delen av boken finner du en oppskriftssamling med alt fra kolbulla og vegetabilsk suppe til finnbiffgryte og hel kylling over glød. Det er bare din egen smak og fantasi som setter grensene. Har du prøvd å bake boller eller lage en bakt pizza på grillen? Forfatteren Eric Tornblad er en friluftsskokk og entreprenør, tidligere har han skrevet bøkene Dry Food (2012) og Fjällmat (2014), begge på Calazo-utgivere. Bildene i boka er tatt av fotograf Ida Olsson som tilbringer hvert eneste sekund i skogen og feltene. Hun kjører den populære instagramkontoen ISKOGOCHMARK og firmaet Utendørsfotograf.

  • Bok om matlaging over bål 
  • De vanligste typene ild for matlaging
  • Mer spesielle metoder er også beskrevet 
  • Oppskriftssamling 

 

Spesifikasjoner: 

Skrevet av Eric Tornblad

Fotograf Ida Olsson

Boken står skrevet på svensk