Forlenget åpent kjøp t.o.m. 15/1-2022! Levering før jul? LES MER HER >

Varemerker

Alle varemerker

Kategorier

Produktet er lagt i handlekurven.
Produktet er lagt i handlekurven.

UTGÅTT

Calazo Eldmat

 Mer enn 10 stk på lager
 Sendes fra oss neste arbeidsdag
 Gratis frakt over 500,-
kr 299
Kjøp

Kjøp og abonner

For automatisk levering av dette produktet, velg intervallet under og trykk "KJØP". Du vil motta varen umiddelbart og deretter samme dato hver periode til du bestemmer deg for å avslutte abonnementet. Les mer om abonnementer.

Ingen abonnement
Hver måned
Hver annen måned
Hvert kvartal
  • Beskrivelse

Lær hvordan du lager mat over åpen ild.

Denne boken er omtrent like enkel som fantastisk & ndash; å lage mat over bål Det finnes få fenomener som skaper en slik tilfredsstillelse blant våre folk som brann, mat og natur. Det handler om å være i øyeblikket, la ting ta seg tid og hengende seg med hverandre.

Boken går gjennom de vanligste branner for matlaging, som pagodeld, stareld, jägareld og pyramideld. Du lærer hvordan du bruker stew, grillrister, halter og støpejernskanne. I tillegg til standardteknikkene beskrives mer spesielle metoder som forberedelse på flate steiner eller planker, i røykeområder, direkte i glød eller i en grop med varme steiner.

I den siste delen av boken finner du en oppskriftssamling med alt fra kullboller og vegetabilsk suppe til rasebakt gryte og full kylling over glød. Det er bare din egen smak og fantasi som setter grensene. Har du prøvd å bake boller eller lage en bakt pizza på ovnen?

Forfatteren Eric Tornblad er en friluftsskokk og entreprenør, tidligere har han skrevet bøkene Dry Food (2012) og Fjällmat (2014), begge på Calazo-utgivere. Bildene i boka er tatt av fotograf Ida Olsson som tilbringer hvert eneste sekund i skogen og feltene. Hun kjører den populære instagramkontoen ISKOGOCHMARK og firmaet Utendørsfotograf.